Mijn werk: Intiem

Mensen. Mensen die intens leven soms op de rand van afscheid van het leven. Op de momenten dat ze kwetsbaar zijn, trots zijn of verdriet voelen. Ook berusting. Op plekken die emotierijk zijn, gevuld met echtheid, echtheid die tastbaar is. Echtheid die mij vult omdat er niets wordt opgehouden. Die mij vult omdat het moment vol zit met verschillende gevoelens. Dat zijn plekken waar ik graag ben en fotografeer. Fotografeer door op de achtergrond aanwezig te zijn. Door foto’s af te leveren waar u wat aan hebt.

Mijn leven

Mijn naam is Nynke. Ik werk als zelfstandig fotograaf op momenten dat het ertoe doet.

In overleg bespreken we uw wensen om te komen tot een zo optimaal mogelijk resultaat. Een passend aandenken waar u naar behoefte op terug kunt kijken.
Ik ben rustig en onopgemerkt aanwezig, ondersteunend waar nodig met respect voor u en uw omgeving. U kunt via contact in de menubalk een vraag/wens kenbaar maken. Ik reageer zo spoedig mogelijk.

Portret: van u, van u en uw naasten.
Reportage: het volgen van een persoon, gezin gedurende enige tijd. Hierdoor krijgt het (komende) verlies beeld. Een levensaandenken voor naasten.
Afscheid: het maken van portretten in een hospice, verzorgingshuis of op een begrafenis/crematie voor een reportage.

Opleiding

In december 2012 heb ik de fotoacademie Amsterdam met goed gevolg afgerond. Eerder heb ik Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht afgerond en daarvoor de HBO-Verpleegkunde.